Viritysosia ja varusteita klassikkoautoihin.

Pikatiedote

Torstaina 14.12. olemme töissä vain aamupäivän. Suljemme myymälän ja puhelimen lounasaikaan. Illalla ollaan taas tavoitettavissa puhelimella.

Ilmanpuhdistimet


RedLine - Weber. Imutorvipuhdistimet virityskaasuttimille

REDLINESOCKSi

Pestävät puhdistinsukat jotka vedetään imutorvien päälle. (imutorvia ei tule mukana) Kiinnitys nippusiteellä imutorven kaulan ympärille. Laadukkain vaahtomuovisuodatin jonka olemme nähneet. Puhdistimessa on sisällä metallikierrejousi joka pitää puhdistimen ryhdissä. Nyt päädyn Redline teksti on poissa ja tilalla Weberin "W"-logo. Valmistaja, laatu ja hinta ennallaan.  Pituus 150 mm. Sopii hyvin 100 mm väliin ja kestää nojata kiinni konehuoneen reunohin tai esim. jarrutehostajaan. Voi lyhentää tarvittaessa. Älä lyhennä liikaa. Sovita ensin täysmittaisena. Ulkohalkaisija 90 mm. Vaahtomuovia. Valmistettu yhdestä palasta. Tässä ei siis ole liimasaumoja kuten halpismalleissa. Punaiset. Valmiiksi öljytyt, ja aika reilusti öljytyt. Suurimmat öljyt voi puristaa pois ennen käyttöä. Ei sovi yksittäin turbon päähän. Hengityskyky ei riitä 100hv/kpl.  Mikään vaahtomuovipuhdistin ei kestä jatkuvaa lieskaa kaasareista. Normaali kylmänä yskiminen ei ole ongelma. Riski putsarin sulamisesta on olemassa jos sen ensin kyllästää bensalla ja sitten tarjoaa lieskaa perään. Lähinnä rallikäytössä on kaiken merkkisiä vaahtomuoviputsareita ajoittain sulatettu tällaisen säätö- tai toimintavian takia. Varmista että synkka on kohdallaan. Älkää käyttäkö liian pitkiä imutorvia syvälle putsarin sisälle työnnettynä. Ei hengitä hyvin jos saa ilmaa vaan päätylätkän läpi. Tehojen kannalta on parempi ratkaisu jättää mahdollisimmaan paljon vapaata pintaa putsarin sisälle. Hinta 65 euroa / 2 kpl.  130 euroa / 4 kpl. LOPPU TÄLLÄ HETKELLÄ.  Täydennyksen aikataulu on vielä avoinna.

Imutorvipuhdistimet

070307 021p

Pestävät puhdistinsukat jotka vedetään imutorvien päälle. (imutorvia ei tule mukana) Kiinnitys nippusiteellä. Pituus 115 mm ja halkaisija 95 mm. Valmistettu kahdesta palasta liimaamalla. Halpismalli. Ei halpa hinta aina tarkoita suoraan huonoa, mutta näitä emme kehtaa myydä. POISTETTU OHJELMISTA. Näiden laatu ei vastaa odotuksiamme. Hengittää huonommin kuin isommat, mutta suurin vaiva on materiaalin mureneminen ja liimasaumojen irtoaminen.


ALPHA vaahtomuovipuhdistimet


puhdistinAlpha480puhdistinAlpha2480
Nyt tarjolla taas iso yhtenäinen pestävä ilmanpuhdistin kahdelle 2-kurkkuiselle kaasuttimelle tai läppärungolle. Pohjapelti on alumiinia ja aina ilman reikiä. Tee itse jaon mukaan sopivat reiät. Vaakaimuille muista tehdä myös se n. 2cm reikä toisen kurkun yläpuolelle. Kaasari ottaa sitäkautta ilman kohokammioon. Elementti on puolipyöreä. Kolmea eri kokoa. Puhdistin tulee kuivana. Voidaan käyttää öljyttynä jolloin puhdistaa tarkemmin. Pesu ja öljy samoja kuin muissakin vaahtomuoviputsareissa. Tämäkään ei kestä sitä että kaasareissa tai ruiskussa on synkka pielessä. Jos saa jatkuvaa lieskaa, putsariin sulaa reikä. Kaikissa sama pohjapelti. Pohjapelti kuuluu näissä aina hintaan. Mitta on suurin korkeus päältä.
- 90mm puhdistin pohjapellin ja kiinnikkeiden kanssa yhteensä 150 euroa.
- 120mm puhdistin pohjapellin ja kiinnikkeiden kanssa yhteensä 160 euroa. (kuvassa)
- 150mm puhdistin pohjapellin ja kiinnikkeiden kanssa yhteensä 170 euroa. 

Imutorvien päälle verkot. Weberille

ilmanputsariverkotWeberille

Verkot jotka vedetään imutorvien päälle. (imutorvia ei tule mukana.) Sopii vain Weberiin sen alkuperäisille imutorville ja muille joissa sattuu olemaan sama halkaisija ja terävä reuna. Saatavilla 40 DCOE Weberin 58mm ulkohalkaisijaan, 45 DCOE ulkohalkaisijaltaan 64mm  imutorven päälle, sekä 48 IDA halkaisijaltaan 70 mm imutorville. Pehmeä kumireunus jossa ura mihin imutorven reuna uppoaa. On laadukkaampi kuin mitä voisi yhtäkkiä luulla. Uskallan suositella. Asiakkaanamme tiedät, ettei täällä myydä mitä tahansa. Rakenne on 3-kerrosta verkkoa päällekkäin. Näitä on käytetty myös V-8 koneissa, eli hengittääkin yllättävän hyvin.  Hinta 65 e pari. 110 e /4 kpl. Tällä hetkellä ei saatavilla. Loppuneet kesken toimittajalta. Pitkä toimitusaika.

ilmanputsaritJaImutorvet40IDF
Weber 40 ja 44 sekä 48 IDF malliin verkkoputsarit lyhyiden imutorvien kanssa. Imutorven halkaisija 43mm. Pituus 16mm. Matalin setti mahtuu hyvin esim Starletit ym joissa yleensä putsarin ahdas mitoitus hukkaa tehoja. Mukana lyhyet seosputken pitimet. Jos et tarvitse pitimiä paketin hinta laskee 10e/pidin. Yhden kaasarin sarjan (kuvassa) hinta imutorvet ja verkkoputsarit yhteensä 140 euroa. Kahden kaasarin setti 260 euroa.

Pestävä kromipuhdistin DCOE, DHLA ym vaakaimukaasuttimille

ilmanpuhdistinDCOE480

Sopivuus Weber DCOE, Dellorto DHLA, Solex ADDHE ym. Korkeus, tai vaakaimuille oikeammin mitta sivullepäin 46, 64 tai 86 mm. Suurimmassa ulkopelti on kiinni mutterilla ja siipimutterin tilantarve lisää +15 mm. Muissa malleissa ei ole mutteria vaan irralliset pannat sivulla. Pantakiinnitys ei riitä rallikäytössä, vaan siellä tärinöiden takia kannattaa kaikki pultata kiinni. Ulkomitat 177 x 114 mm. Pestävä suodatin. Tämä on halpa malli joka ei yritäkään olla ominaisuuksiltaan maailman paras. Käyttökelpoinen kyllä. Hengittää hyvin, eli päästää pölyä melko paljon läpi. Suodattimen reunakumi turpoaa jos kaasarit on säädetty paksulle tai kireän nokan takia sumuttaa jatkuvasti bensaa putsareihin. Tämä ongelma ilmenee yleensä vain vaakaimukaasareiden kanssa kisakäytössä kun säädöt ovat turhan paksulla. Kaikki koot saman hintaisia. Hinta 85 euroa kpl, tai 150 euroa pari.


Pestävä kromipuhdistin Weber IDF pystykaasuttimelle.

Vastaava kuin DCOE puhdistin. Saatavilla korkeudet 64 ja 88mm. Hinta 95 euroa kpl.


Pestävä kromipuhdistin 2-kurkkuiselle DGV/DGAV/DGMS Weberille

ilmanpuhdistimetRedlineDGVilmanputsariVolvossa

Korkeus 46mm tai 65 mm. (65mm putsari yhdessä Weberin kanssa 155 mm) Ulkomitat 171 x 114 mm. Pestävä suodatin. Tämä on halpa malli joka ei yritäkään olla paras, mutta silti ihan käyttökelpoista laatua. Hengittää hyvin, eli päästää pölyä melko paljon läpi. Öljyttynä vähemmän. Etuna se ettei pienestä koosta huolimatta pistä pahasti tehoissa vastaan.  Kannen kiinnitys neljällä pannalla sivuista. Pantaa pitää alarunan päädystä hiukan lyhentää DGV kaasarin kanssa ettei ota kaasariin kiinni. Huohotusletkulle on paikka putsarin pohjassa ja liitin mukana. Molemmat koot saman hintaisia. Saatavilla oma mallinsa myös DCNF Weberille. Hinta 85 euroa.

 

RedLine pyöreä kromipuhdistin DGV/DGAV/DGMS Weberille

redlineDGV480150607 004P

* Weber DGV/DGAV/DGMS/DGAS. Laadukkaampi Redline puhdistin. Korkeus yhdessä Weberin DGV:n kanssa n.155 mm. Puhdistimen korkeus n. 65 mm. Halkaisija n. 230 mm. Kertakäyttöisellä hyvin puhdistavalla suodattimella. Huohotusletkulle on paikka pohjassa. Hinta 125 euroa.

RedlineElementDGV
* Vaihtopanos RedLine pyöreä. Kertakäyttöinen. Puhdistaa hyvin. Hinta 45 euroa.

 

Imukotelo, Plenum. DGV/DGAV/DGMS ja DMTL Weberille

plenumDGV480161207 016p

Sopii DGV, DGAV, DGAS ja DGMS malleihin. Vastaava malli löytyy nyt myös DMTL Weberille. Alumiinikotelo kaasarin päälle. Siihen mahdollisuus liittää lämmintä tai kylmää ilmaa ja suodatin letkun päähän. Vaikka letkun lähtö on soikea, siihen mukautuu hyvin pyöreä kumiletku kiinni. Hiljainen imuääniltään. Weber DGV kokonaiskorkeus 12 cm. DGV yhdessä plenumin kanssa 16 cm. Kaasuttimen korkeus pohjasta puhdistimen/plenumin kiinnityspintaan 8,5 cm. Tämä imukotelo on alumiinivalua ja sen alapinta on käsin viimeistelty. Taso ei aina ole suora. Vaatii usein viimeistelyä ollakseen oikeasti tiivis. Ei sisällä ilmanpuhdistinta. Hinta molemmissa malleissa sama 125 euroa.

 
ilmanpuhdistimet Weber ICH ym 1-kurkkuiselle vakiokaasuttimelle

ilmanputsaritICHilmanputsaritICHpohja

Vaihtoehtona kaksi saman kokoista, mutta erinäköistä putsaria. Molemmissa sama 52mm kiinnitys kaasariin. Sopii ICH Weberin lisäksi monet muutkin 52 kiinnityksella kuten useat Fomocot ja Solexit. Nämä on selvästi halpislaatua, mutta käyttökelpoista sellaista. Molemmissa pestävä vaahtomuovifiltteri kromiverkolla. Päästää pölyä enemmän läpi kuivana ja vähemmän öljyttynä. Mitat 140mm ulkohalkaisija. Putsarin korkeus noin 55mm. Tämä mitta on kromipeltien väli, eli tämän verran nousee kaasarin yläpinnasta. Kumpi tahansa puhdistin hinta 65 euroa.Ilmanpuhdistimet SU-kaasuttimille

RedlineSUputsarit480

* SU-kaasuttimille laadukkaita putsareita. Nyt tarjolla malli 1.5" SU kaasareille. Putsarin halkaisija 140 mm. Valmistaja Redline. Kromipeltien välissä kertakäyttöinen vaihtopanos. Vaihtoväli olosuhteista riippuen tuplakaasarikoneessa yleensä 5000-10000 km. Kunnollista laatua. Puhdistaa hyvin. Hinta 75 euroa kpl.


Adapterit joilla alkuperäisen putsarikotelon saa DGV tai DGMS/DGAS Weberin päälle

ilmanputsariAdapteriDGVJapsi
* Weber DGV päälle japsiputsari. Tehty Suzukia varten, mutta näyttäisi olevan sovellettavissa helposti moneen muuhunkin. Hinta 115 euroa kpl.

WeberLadaputsarilaippa
* Weber DGV päälle Ladan ilmanpuhdistinkotelo. Mukana pitkät pultit. Hinta 110 euroa

WeberSolexEEITadapteriSolexEEIT
* Weber DGMS/DGAS päälle Solex EEIT Ford V-6 puhdistinkotelo. Ei sovi vanhempaan M17-M26 Solexiin jossa korkeampi kaulus kaasarissa. Sopii vain kuvan EEIT Solexin putsarin kanssa. Hinta 95 euroa


 Huohotinpuhdistin ja säiliö

huohotinkokooja1HuohotinkokoojaAuki

Kokoojasäiliö alumiinia johon voit yhdistää moottorin huohotukset venttiilikopalta, lohkosta ym. Tämän kanssa ei tarvitse ohjata öljyhuuruja ilmanputsaria tukkimaan. Sisällä pestävää vaahtomateriaalia. Säiliö on sen verran pieni ettei täytä jossain kilpaluokissa vaadittua litran tilavuuttaa. Nätti palikka katukäyttöön tai fiilistelykilpuriin. Säiliön suurin leveys 150mm, Syvyys 66mm ja korkeus 56mm. Liittimet päälle näihin mittoihin. Irrotettavat läpipultattavat liittimet yhteensä 5 kpl joista kolmelle valmiit paikat säiliössä. Liittimet noin 13mm letkulähdöllä. Sopii esim 1/2" letkulle.  Säiliön kiinnitys koriin kahdella pultilla joiden jako 145mm. Hinta 95 euroa.

 


Suodatinöljyt ja pesuaineet

filteroiliso

K&N pesusarja. Sopii Empi, JR, K&N, Green ja H&M pestäville suodattimille, eli kaikille puuvillapohjaisille. Suodatinöljy spray ja pesuaine. Öljy on punaista, eli Green ja JR vaihtavat väriä tällä öljyllä. Hinta 25euroa / srj.

AAW 

 

Yhteystiedot ja tilaukset

Free Technics Oy
Puhelin 0400-911356
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
20780 Kaarina. Finland
Tili FI8457108320035523

Haku

Language

englanti

ruotsi

Puhelin 0400-911356.
Voit soittaa milloin vain.
Puhelin on suljettuna
ruokatunnilla ja vapaapäivinä.

Kivijalkamyymälä on avoinna
vain pyydettäessä. 
Myös iltaisin ja viikonloppuna.
Sovitaan aikataulut. Tervetuloa!

Free Technics Oy
Käyntiosoite: Vihnetie 2
Postiosoite: Jussinpellontie 2
20780 Kaarina, Finland

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin: 0400-911356
(Poistunut: 02-2432781)
Tili FI8457108320035523